Home >>  Informatie

Informatie

Wie zijn wij
HRC Recruitment Consultancy is een professionele en dynamische werving- en selectie organisatie werkzaam in de olie– en gasindustrie, de maritieme industrie en de zware industrie. Wij richten ons hoofdzakelijk op functies in het middensegment en hogere segment van deze markten. Hierbij kijken wij goed naar de wensen en verwachtingen van zowel sollicitanten als werkgevers. Zo hebben wij al vele kandidaten aan een passende functie geholpen.

Wat doen wij
Wij bemiddelen voor vacatures in de olie– en gasindustrie. Dit kunnen on– of offshore functies zijn.
Ook hebben wij vacatures in de maritieme industrie en de zware industrie. Al onze functies bieden uitzicht op een vaste baan.
Tot slot bieden wij een opleidingstraject voor onze werknemers. Wij bieden doelgerichte cursussen op maat aan, zodat u goed voorbereid aan een nieuwe baan kunt beginnen.

Waarin kenmerken wij ons
Wij kenmerken ons door onze korte communicatielijnen. HRC Recruitment Consultancy heeft veel kennis en ervaring in de branches waarvoor wij bemiddelen. Hierdoor communiceren wij makkelijk met onze sollicitanten en opdrachtgevers. Vaak is een half woord genoeg om uw wensen duidelijk te maken. 
 
Procedure
Indien wij een functie voor u hebben gevonden die aansluit op uw wensen, werkervaring, leeftijd en opleidingsniveau, nodigen wij u uit voor een gesprek bij ons op kantoor. Als dit gesprek naar wederzijdse tevredenheid verloopt, stellen wij u voor bij onze opdrachtgever. Daar zal het tweede en eventueel volgende gesprek(ken) plaatsvinden.
Als dit van beide kanten naar wens verloopt, dan streven wij ernaar binnen vier tot zes weken de  sollicitatieprocedure af te ronden. Wij informeren u duidelijk over de stand van zaken en koppelen tussentijds terug, zodat u goed weet waaraan u toe bent.