Home >>  Bedrijven

Bedrijven

HRC Recruitment Consultancy functioneert als intermediair tussen bedrijven en kandidaten met een mbo-, hbo- of academische opleiding. Onze werving en selectie, recruitment of executive search is voornamelijk gericht op vaste aanstellingen in de olie & gas-, petrochemische en zware industrie en op de maritieme sector! Wij zijn VCU en NEN4400-1 gecertificeerd, voor u een garantie van kwaliteit, veiligheid en financiële degelijkheid. Uiteraard zijn wij ook geregistreerd bij de SNA.

De juiste kandidaat

HRC Recruitment Consultancy heeft veel kennis en ervaring in bovengenoemde branches. Het bedrijf weet als geen ander wat er gebeurt in de markt en hierdoor weten onze consultants gekwalificeerde kandidaten te vinden.
Voor de uitoefening van onze dienstverlening maken wij naast ons geautomatiseerde kandidatenbestand ook gebruik van:

● E-recruitment 
● Netwerk Search 
● File Search 
● Executive Search

HRC brengt bedrijven en kandidaten bij elkaar. Wij zoeken, selecteren en beoordelen de juiste kandidaat aan de hand van de door de organisatie gestelde eisen. Dankzij ons geautomatiseerde kandidatenbestand kunnen wij snel gekwalificeerde kandidaten presenteren.

Procedure
Voordat wij een kandidaat aan u voorstellen, hebben wij die zelf uitgebreid gescreend, o.a. met een persoonlijk gesprek. Volgende gesprekken tussen u en de kandidaat vinden plaats bij uw bedrijf. Pas als het contact tussen het bedrijf en de door ons aangeboden kandidaat voor beide partijen succesvol is, spreken wij van een afgesloten opdracht. Wij streven ernaar om binnen vier tot uiterlijk zes weken een gehele sollicitatieprocedure af te ronden.
Wij informeren u gedurende het hele traject duidelijk en koppelen tussentijds terug, zodat u weet waar u aan toe bent.